Zoeken op de site

Wij werken samen met Van den Eijnden en Koster notarissen te Waardenburg

Deze website wordt gehost bij Nedcomp en onderhouden door Acnove ICT Services

 

Delta Universal is vanaf augustus 1986 actief op het gebied van administratieve dienstverlening en - tot 2012 -  automatisering.

 

OverOns01In de eerste jaren van haar bestaan lag hierbij de nadruk op ICT dienstverlening, maar naar mate de tijd verstreek, nam administratieve dienstverlening een steeds belangrijkere plaats in. Bij vele klanten werd niet alleen software geleverd voor het voeren van de (bedrijfs)administratie, maar bleek ook ondersteuning en advisering op administratief gebied gewenst of noodzakelijk.

 

Vanaf mei 2012 concentreert Delta Universal zich volledig op administratieve zorg- en dienstverlening en zijn de ICT activiteiten afgestoten. Delta Universal voorziet meer dan 140 klanten van begeleiding en ondersteuning.

 

OverOns02Delta Universal is sinds 2013 actief op het gebied van beschermings-bewindvoering en schuldhulpverlening. Indien gewenst/noodzakelijk beheren wij voor onze cliënten ook het PGB budget.

 

Belangrijk bij de uitvoering van onze werkzaamheden is de zeer ruime ervaring op administratief gebied in combinatie met een modern, doelgericht geautomatiseerd systeem (waaronder volledig digitaal documentbeheer), waardoor op, nagenoeg, alle wensen van klanten moeiteloos kan worden ingespeeld.

ArticleBottom